Verhuur

Gelegen in een beschermd natuurgebied op de Westeinderplassen liggen de eilanden van Scouting Sint Maarten. Een prachtige locatie voor een land- of waterkamp!

 

Onze 3 eilanden vind je in natuurgebied “de Rijssen”, gelegen in Rijsenhout nabij Aalsmeer. In 2010 zijn deze eilanden helemaal opgeknapt en verkeren in perfecte staat. Dit maakte deze eilanden zeer geschikt als verhuurlocatie.

Beschermd natuurgebied
De 3 eilanden zijn gelegen in een idyllisch stukje natuur en te bereiken met een overzetboot vanaf de ringdijk. Naast onze eigen eilanden zijn er in de Westeinderplassen meerdere recreatieve eilanden waar vrij gebruik gemaakt van kan worden.

Steenworp afstand van Amsterdam
Vanaf onze eilanden zijn er volop hike mogelijkheden naar onder andere de Kagerplassen, Braasemermeer en Langeraarse plassen. Ook behoort een dagje naar Amsterdam tot de mogelijkheden.

Voorzieningen
Twee van onze drie eilanden zijn geschikt voor het inrichten van een groot kampterrein. Het derde eiland is een dichter begroeid natuureiland met een klein kampeerveld en een kampvuurkuil. Water haal je met behulp van jerrycans bij de jachthaven Stormvogels (om de hoek), daar hebben we met hun afspraken over gemaakt. De eilanden zijn voorzien van een vast dames- en herentoilet. Rond de Westeinderplassen zijn meerdere openbare eilanden beschikbaar die gratis toegankelijk zijn en uiterst geschikt zijn voor jullie kampprogramma.

Prijzen (2021)
De prijs voor het huren van onze eilanden bedraagt €4,75 per persoon per nacht. Met een minimum tarief van  €71,25 (15 personen).

Vragen, direct reserveren?
Vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier verhuur

Contactpersoon(Vereist)
Huurperiode van:(Vereist)
Tot en met:(Vereist)