Loodsen

18 tot 23 jaar

Naast leiding geven is er altijd nog ruimte voor lol!

De Loodsen zijn jongens en meiden tussen de 18 en 23 jaar oud. De meeste Loodsen geven overdag leiding aan de andere speltakken. Dat betekent dat we elkaar dus eigenlijk elke zaterdag wel op ons clubgebouw, 'het Dok',  tegenkomen. Vaak blijven we na de opkomst nog even om samen wat te eten.

Daarnaast organiseren de Loodsen eens per maand een eigen opkomst. We zijn helemaal zelf verantwoordelijk voor het programma, en dat levert soms bijzonder gekke en creatieve programma's op. Denk aan Twister met verf of avondeten maken in een estafetterace.

Een weekend per jaar laten de Loodsen hun verantwoordelijkheden als leiding van de andere speltakken vallen, en trekken we met z'n allen richting een clubgebouw van een andere scoutinggroep. Daar overnachten we dan en ondernemen we allerlei gave activiteiten!

Loodsen

Opkomsttijden 18:00 - 23:00
Locatie Haarlemmermeerse bos

Hoe ziet een opkomst er uit?

18:00

Aan tafel!

Er zijn altijd wel één of twee sterrenchefs die wat lekkers voor ons gekookt hebben. We eten altijd gezellig samen voordat we met de opkomst beginnen

19:30

Activiteit(en)

Een tweetal Loodsen heeft samen een opkomst bedacht. Vaak blijft het tot het laatste moment spannend wat we gaan doen. Gaan we de stad in, wordt het een escaperoom, of toch een gaaf spel in het bos?

22:00

Even bijkletsen

Na de activiteit ploffen we neer op de banken, of steken we een kampvuurtje aan. We spreken met elkaar nog even de dag door en genieten van de avond. Is het al zo laat!? Langzaam druipen de mensen af

@sc_st_maarten