Vriendenloterij

Wij hebben ons als vereniging aangemeld bij de Vriendenloterij. Dit betekent dat u nu bij het deelnemen aan deze loterij onze groep kunt opgeven als begunstigde. Hoe dit werkt leggen we u graag uit.

  • Bij de Vriendenloterij speelt u al mee voor €13,75 per trekking.
  • Van dit bedrag gaat de helft direct naar onze groep.
  • Deelnemen is heel eenvoudig. U gaat naar www.vriendenloterij.nl, klikt op ‘Speel mee’ en kiest ‘Ik speel mee voor mijn favoriete club of vereniging’. In het nu volgende scherm kunt u ons vinden door bijvoorbeeld bij naam ‘stichting scouting sint maarten’ en bij plaats ‘Haarlemmermeer’ in te vullen.
  • Uiteraard maakt u door deelname zelf kans op fantastische prijzen, de hoofdprijs is een bedrag van 1 miljoen euro.

Wij hopen natuurlijk dat er zo veel mogelijk mensen gaan meespelen. Wellicht doet u al aan een andere loterij mee maar bent u bereid te switchen naar de Vriendenloterij? Of deed u nooit mee omdat u niet zo van loterijen houdt, maar bedenkt u zich als u weet dat de helft naar onze Scoutinggroep gaat… Deze actie kan onze vereniging een flinke financiële steun in de rug opleveren, geld dat we goed kunnen gebruiken in deze financieel krappe tijden (denk aan teruglopende subsidie). Als er totaal met 30 loten meegespeeld wordt levert het ons jaarlijks al 2000 euro op! Denkt u ook aan opa’s en oma’s, andere familieleden en kennissen die op deze manier de club van u(w zoon/dochter) een hart onder de riem willen steken.

Wij hopen van harte op uw deelname.